БРаво Шатци - сега вече гарата почва да придобива истински вид. Особено дясната страна!!!
Колкото до предохранителните коловози....казах ти и преди - ако ги оставиш с дължина 30-тина см
(макар и в ТТ) си е чисто разхищение на разклонения. Или ги пусни с по-голяма дължина или
спести разклоненията там. Още повече че в българските железници нямаме предохранителни коловози
и за това в управлението им има термина "враждебен маршрут" ,
поне ако са ми верни записките от Професора...("враждебен" на основното движение през гарата).
Единствените ни подобни отклонения (но пак са с по-голяма дължина) са така наречените "спасителни" коловози,
които имат предназначението да "ловят" изпуснати влакове (било то по невнимание или от наклон).
Такива съм виждал и на гара Владая, (посока София) и на гара Горна баня.(към енергосекцията)
Пък доколкото знам и за управлението на такава гара вече няма да има никакъв проблем,
но все пак нека и професор Тано си каже експертното мнение!!!

ПП.Ако искаш да спестиш пети модул, може да пуснеш отклонителния коловоз за "Банкя" или през
английско разклонение или през кръстачка, като промените ще стават изцяло в дясната гърловина на гарата.
Тук (за кръстачката особено) пак професора има тежката дума!
Ще пусна скица след малко...
Версия І

Версия ІІ