Автор Тема: Транспортиране на диорами, сегменти, макети  (Прочетена 15716 пъти)

Boris 2-12-4

• Потребител
  • Начинаещ
  • *
  • Публикации: 8
Отварям тази тема с мисълта за дискусия.
Въпросът ми към притежаващите коли и опит в транспортирането е:

Как може да се транспортира сегмент с размерите 190(195) х 75(80)  и височина 40(60)??
Размерите са в сантиметри. Тежината няма да е повече от 30 кг.
Ще бъде подсигурена спрямо вятър и дъжд. С принадлежности за захващане и увиване с въжета, за евентуално качване отгоре на покрива...
Дали може и отгоре, вътре , отдолу, отстрани  :o на колата и всякъкви евентуалности...

Има възможност, да го докарам до гарата, после как ще мога до го занеса до изложбената зала, примерно някъде из Софията или Търновско и т.н...
Става въпрос за няколко километра, не от Варна до Букурещ, примерно.

Интересува ме най-вече опитът Ви на българска почва.
Мерси, без да Ви виси... :P

« Последна редакция: 22.03.2013, 15:00:08 от Boris 2-12-4 »

Mixy

• Администратор
  • Старши потребител
  • Публикации: 349
    • SCARM - софтуер за проектиране на релсови планове и ЖП-макети
Това си е колкото цяло канапе 3-ка - не съм возил такъв товар до момента...

Жоро

• Член
  • Пълноправен потребител
  • *
  • Публикации: 161
  • София DR III-IV HO,TT
    • Хоби свят
Мисля, че би се събрало в почти всяко комби. Шатов да каже за неговата. В такъв ван със сигурност ще стане.

pach

• Гост
Никога не е късно да се разреже на две...дали още преди/при монтажа ...или след като вече е сглобено!
 ;) :-* :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D

schatsi

• Член
  • Пълноправен потребител
  • *
  • Публикации: 247
... би се събрало в почти всяко комби....

...по-голямо от ...Опел Астра например...

майната

• Потребител
  • Начинаещ
  • *
  • Публикации: 2
Питай някой мангал наблизо, те и на триколка ще ти кажат, къде и как да стане ;D

pach

• Гост
Питай някой мангал наблизо, те и на триколка ще ти кажат, къде и как да стане ;D

Тук е зададен въпрос сериозен - не за глупави майтапи!!! >:(

майната

• Потребител
  • Начинаещ
  • *
  • Публикации: 2
пачка, глупостта е относително нещо. Обикновено, когато се започва спор, дискусия,  по-глупавият тръгва към заяждане. Та на един е смешно едно, на по- глупавият друго. Съжалявам, че не можах да те развеселя, но ето ти един линк, където предполагам ще се пукнеш от смях, дано съм ти уцелил нивото:)

http://www.youtube.com/watch?v=DSaRmZ62Its

Mixy

• Администратор
  • Старши потребител
  • Публикации: 349
    • SCARM - софтуер за проектиране на релсови планове и ЖП-макети
пачка, глупостта е относително нещо. Обикновено, когато се започва спор, дискусия,  по-глупавият тръгва към заяждане. Та на един е смешно едно, на по- глупавият друго. Съжалявам, че не можах да те развеселя, но ето ти един линк, където предполагам ще се пукнеш от смях, дано съм ти уцелил нивото:)

http://www.youtube.com/watch?v=DSaRmZ62Its

Администрацията на форума на Клуб BGTT отправя официално предупреждение към потребител майната по повод горния му пост, който нарушава правилата на форума в частта им, забраняваща обиди към другите участници. При повторно нарушение, потребителят ще бъде отстранен от форума.